DANKBAAR

September 2017 ontmoeting Michael Peuser, een Duitse wetenschapper die al jaren in Brazilië woont en die de capillaire theorie op de kaart heeft gezet door er een geweldig boek over te schrijven.
Natuurlijk wist ik al wel het één en ander over de werking van het lichaam en was me zeer bewust dat STRESS voor 90% een grote rol speelt.
Maar waarom krijgt de ene persoon reuma en de andere persoon spierklachten. Waarom krijgt de één huidproblemen en de ander problemen met z'n darmen.
Dat werd me duidelijk nadat Michael Peuser de capillaire theorie uitlegde.
In het kort zal ik proberen om het duidelijk te maken:

Ons lichaam bestaat voor 11,5 % uit slagaders, 14,5 % uit aders en 74 % uit haarvaten (capillaire).

Echter door onze westerse levenswijze:
- koken en bakken van onze voeding
- leven in afgesloten ruimtes en drukke omgeving
- te weinig beweging
- teveel roken/ teveel alcohol
- teveel medicijnen
- stress

Zwellen onze haarvat wanden waardoor er stagnatie in de stofwisseling ontstaat, dwz geen brandstof en zuurstof meer naar de cellen en geen energie en afvalstoffen uit de cellen, waardoor de cel heel langzaam zijn werking verliest.

Je begrijpt als dit bij veel cellen gebeurd dat je dan problemen krijgt, denk aan
- hart- en vaatziekten
- auto-immuun ziekte
- chronische ontstekingen
- diabetes
- allergieën
- huidproblemen zoals eczeem, psoriasis
- enz

De meeste oplossingen zoals medicatie zijn gericht op de symptomen en niet op de oorzaak van het probleem of ziekte
Natuurlijk is de oorzaak niet altijd bekend, maar als het zo is dat bovenstaande theorie dus de oorzaak of een deel van de oorzaak is, dan is het zaak om ervoor te zorgen dat de zwelling verdwijnt en dat de stofwisseling weer voor 100% kan gaan werken!

Michael Peuser geeft de oplossing door het drinken van aloë vera gel. Deze geweldige plant (aloe vera Barbadensis) heeft namelijk een ontzwellende eigenschap, waardoor het resultaat zoals meer energie al snel merkbaar is.

Vanaf deze ontmoeting ben ik mensen gaan begeleiden met een 8 weken aloë vera kuur (let wel 90% pure gel, honing en brandnetelextract) met als gevolg dat ze gaan ONTGIFTEN – ONTZUREN – ONTSLAKKEN – ONTVETTEN en meestal ook ONTSTRESSEN 
Zo goed als iedereen heeft resultaat met de kuur, sommige daarvan met spectaculaire resultaten, inclusief mijzelf!

Denk dan bijvoorbeeld aan:

Pijnvermindering, betere spijsvertering, minder darmproblemen, huidverbetering, beter slaappatroon, verminderen verbruik medicatie
en bovenal meer energie!

Omdat ik ondertussen al menig persoon heb kunnen helpen, begrijp je misschien ook de titel van deze blog: DANKBAAR ben ik dat ik de mogelijk heb gehad om ze te helpen en DANKBAAR ben ik omdat ik ondertussen al fantastische mensen heb leren kennen die geholpen zijn!!

Maak je lichaam SCHOON, het verdient het!

Commentaren: 0